FieDesign | Websites

Wil jij ook een mooie en goede website? FieDesign ontwerpt en bouwt websites op basis van het gratis Content Management Systeem WordPress. Meer dan de helft van alle websites ter wereld draaien op dit degelijke systeem. En dat is niet alleen omdat het gratis is, maar vooral omdat het goed is en actief doorontwikkeld wordt.

Hoe WordPress begon: blogs

WordPress bestaat dit jaar 15 jaar. Het begon in 2003 met een eenvoudig stukje online software waarmee je gemakkelijk een weblog kon bijhouden. In die tijd was dat net zo veel voorkomend als dat tegenwoordig bijna iedereen een Facebook account heeft. Een blog was dé manier om wat jij te melden had, met de hele wereld te kunnen delen. Websites kon je er nog niet mee bouwen, maar dat veranderde heel snel.

WordPress als website software

In 2004 kwam de mogelijkheid om plugins te installeren, waarmee je de functionaliteit van WordPress aanzienlijk kon uitbreiden als je dat wilde. In 2005 werd daar de mogelijkheid aan toegevoegd om statische pagina's te maken. Toen het in 2007 ook mogelijk werd om een statische pagina als Home pagina in te stellen, was WordPress echt zover dat je er een goede website mee kon maken.

Van supersimpel tot zeer complex

FieDesign bouwt al WordPress websites sinds het allereerste begin in 2003. Ik hou van de duidelijke formule en de actieve ontwikkeling van WordPress. Er zijn duizenden plugins tegenwoordig, dus je kunt echt alles bouwen wat je maar wilt. Van supersimpel tot enorm complex. WooCommerce is de WordPress webwinkel plugin bij uitstek. Er zijn er meer, maar bij WooCommerce is het vrij simpel om iDeal in te bouwen en voor de Nederlandse markt is dat toch wel haast een vereiste.

Zelf doen? Dat kan.

Een WordPress website kun je zelf maken. Dan heb je echter wel heel veel tijd nodig, zeker als je zoiets nog nooit hebt gedaan. Het is mogelijk - ik ben zelf ook zo begonnen natuurlijk.  Ik had in die periode echter zeeën van tijd omdat ik geen baan had. Ik heb honderden, zo niet duizenden uren aan zelfstudie en trial & error achter de rug.

Heb jij de benodigde kennis?

Weet jij waar de afbeeldingen voor je website allemaal aan moeten voldoen, bijvoorbeeld? Of waarom je Akismet moet gebruiken? Of wat Jetpack voor je kan betekenen? Google Analytics, weet je wat je daarmee aan moet vangen? Weet je hoe je backups moet maken en je database moet optimaliseren? Welke plugins kun je veilig gebruiken, weet jij dat? Kun jij je eigen website aanpassen aan de kleuren van je logo? Weet je wat Custom CSS is? Weet je hoe je SEO moet aanpakken? Kun jij een webshop bouwen en inrichten en qua stijl aan de rest van je website aanpassen? Heb je ooit geleerd hoe je nieuwsbrieven opstelt en uitstuurt? Weet je wat permalinks zijn?

Het kost tijd en moeite.

Het goed installeren en configureren van WordPress kost tijd. Weten welke plugins je wel en niet veilig kunt gebruiken vereist kennis. Weten welk thema het meest geschikt is voor je doel vereist kennis. SEO (het optimaliseren van je hele website en ook elk bericht of elke pagina apart) is een complete wetenschap op zich, maar...wel enorm belangrijk. Het door middel van CSS aanpassen van het door jou gekochte thema, met de kleuren van je huisstijl en je logo....vereist kennis. Het bouwen en inrichten van een webshop...zelfde verhaal. Een nieuwsbrief plugin naar je hand zetten en periodiek van inhoud voorzien...je snapt hem al. En zo zijn er nog talloze zaken.

Wil je het snel klaar hebben?

Nou...al het bovenstaande en nog honderden dingen meer, zou je zelf kunnen leren. Als je ook 15 jaar de tijd hebt net zoals ik. Maar als je dit aan het lezen bent, dan heb ik het vermoeden dat jij liever volgende maand een professionele website hebt. Met een al even professioneel logo en dito huisstijl, vermoedelijk. Gewoon, omdat je snel van start wilt op internet met jouw bedrijf.

FieDesign kan je daarbij helpen.

We ruilen gewoon mijn kennis en mijn tijd voor jouw geld, zodat jij je op andere aspecten van je onderneming kunt focussen. Wil je een deel zelf doen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Nu 10% korting!

Vanwege de officiële heropening van FieDesign, geldt tot en met 20 april een korting van 10% op de bouw van een WordPress website. Laat je ook een logo ontwerpen, dan loopt dat zelfs op naar 15% van het totaalbedrag! 

Zullen we daar eens over praten samen?

Vul dan het formulier hieronder in, dan maken we snel een afspraak.